2011. július 25., hétfő

XBOX 360 játék - EURO2008 - Austria - Switzerland - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az UEFA EURO 2008™ döbbenetes élethűséggel mutatja be a világ legjobb játékosait, a leghíresebb csapatokat és stadionokat és az EA SPORTS™ piacvezető játékmotorjának köszönhetően még gyorsabb, még könnyebben kezelhető, mint az eddigi programok. Felelj a kihívásra! Vezesd az 50 európai nemzeti válogatott egyikét győzelemre az UEFA EURO 2008 játékban, miközben a valódi dráma lezajlik az osztrák és svájci pályákon! Vezesd végig kedvenc országod csapatát a selejtezőktől kezdve egészen a bajnokság döntőjének virtuális változatáig!
A “ Vezesd országodat! ” elnevezésű új játékmód lehetővé teszi, hogy a játékosok változtathassanak a focistákon, és azt is, hogy ők  döntsék el, nemzeti válogatottjuk mezét viselje-e csapatuk a pályán. Küzdd magad keresztül nyolc státusz-szinten, hogy kiérdemeld csapatod kapitányi posztját, majd vezesd őket győzelemre. Vívj online ütközeteket, hogy pontokat szerezhess magadnak és országodnak a Nemzetek Csatáinak keretében, hogy ellenfeleidet legyőzve learathasd a dicsőséget! A legtöbb pontot a legnehezebb ellenfelek legyőzésével szerezheted meg, ezután pedig figyelheted, ahogy országod egyre jobb helyre kerül az eredményjelzőn. Nézz szembe a kihívással, amit a Euro online kiesési sorsolások jelentenek, és tedd próbára képességeidet a világ legjobbjai ellen!
Az UEFA EURO 2008 tökéletesen modellezi a a selejtezőktől a döntőig tartó utat, mert az eső és a sár is befolyásolja a játékosok teljesítményét, a valósidejű játékosértékelés pedig reális képet ad a focista aktuális teljesítményéről. A büntetőrúgás-mód pedig oly részletesen mutatják be a játékmód által keltett érzelmeket, mintha a pályán élnéd át ezeket!   Éld át az izgalmat, amint egyetlen gól belövésével a következő fordulóba repíted csapatodat, hogy aztán megünnepelhesd diadalodat a teljesen új, interaktív, szabadon tervezhető győzelmi ceremóniával.
Vezesd országodat, focizz egy pályán hőseiddel és szerezd meg velük a bajnokság trófeáját az UEFA EURO 2008™ egyetlen hivatalos videojátékával!


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 16:18
. XBOX 360 játék - EURO2008 - Austria - Switzerland - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése